اپلیکیشن‌های سلامت روان از حفاظت از حریم خصوصی زیادی برخوردار هستند

اپلیکیشن‌های سلامت روان از حفاظت از حریم خصوصی زیادی برخوردار هستند

اپلیکیشن‌های سلامت روان از حفاظت از حریم خصوصی زیادی برخوردار هستند

بر اساس تجزیه و تحلیل جدیدی که توسط محققان موزیلا انجام شده است، به عنوان یک دسته، برنامه‌های سلامت روان نسبت به سایر برنامه‌ها از حفاظت از حریم خصوصی بدتری برای کاربران برخوردار هستند. تیم دریافت که اپلیکیشن‌های دعا نیز استانداردهای حریم خصوصی ضعیفی داشتند.

 

جن کالتریدر، سرپرست راهنمای Mozilla *Privacy Not Included، در بیانیه ای گفت:

“اکثریت قریب به اتفاق برنامه های سلامت روان و دعا به طور استثنایی وحشتناک هستند.”

آنها افکار و احساسات شخصی کاربران مانند حالات روحی، وضعیت ذهنی و داده های بیومتریک را ردیابی می کنند، به اشتراک می گذارند و بر روی آنها سرمایه گذاری می کنند.

 

در آخرین تکرار این راهنما، تیم 32 اپلیکیشن سلامت روان و دعا را تجزیه و تحلیل کرد. از بین این برنامه‌ها، به ۲۹ برنامه برچسب هشدار داده شد که «حریم خصوصی گنجانده نشده است» که نشان می‌دهد تیم نگران نحوه مدیریت داده‌های کاربر توسط برنامه است. این تیم در بیانیه ای اعلام کرد که این برنامه ها برای مسائل حساس مانند شرایط سلامت روان طراحی شده اند، با این حال مقادیر زیادی از داده های شخصی را تحت سیاست های مبهم حفظ حریم خصوصی جمع آوری می کنند. اکثر برنامه‌ها همچنین از شیوه‌های امنیتی ضعیفی برخوردار بودند و به کاربران اجازه می‌دادند با وجود داشتن اطلاعات عمیق شخصی، حساب‌هایی با رمزهای عبور ضعیف ایجاد کنند.

 

به گفته موزیلا، برنامه هایی که بدترین عملکرد را دارند عبارتند از Better Help، Youper، Woebot، Better Stop Suicide، Pray.com و Talkspace. به عنوان مثال، ربات چت هوش مصنوعی Woebot می گوید که اطلاعات کاربران را از اشخاص ثالث جمع آوری می کند و اطلاعات کاربران را برای اهداف تبلیغاتی به اشتراک می گذارد. ارائه دهنده درمان Talkspace رونوشت های چت کاربر را جمع آوری می کند.

 

تیم موزیلا در بیانیه‌ای اعلام کرد که با شرکت‌های پشتیبان این برنامه‌ها تماس گرفت تا چندین بار در مورد سیاست‌های آن‌ها سوال کند، اما تنها سه شرکت پاسخ دادند.

 

یافتن مراقبت‌های بهداشتی روانی سنتی برای بسیاری از افراد به‌صورت حضوری دشوار است – اکثر درمانگران لیست‌های انتظار طولانی دارند و پیمایش بیمه و هزینه‌ها می‌تواند مانع بزرگی برای مراقبت باشد. این مشکل در طول همه‌گیری COVID-19 بدتر شد، زمانی که افراد بیشتری به مراقبت نیاز داشتند. اپلیکیشن‌های سلامت روان با در دسترس‌تر کردن و در دسترس‌تر کردن منابع به دنبال پر کردن این خلأ بودند. این گزارش نشان می‌دهد که این دسترسی می‌تواند با معاوضه حریم خصوصی همراه باشد.

 

میشا رایکوف، محقق موزیلا، در بیانیه‌ای گفت:

«آن‌ها مانند دستگاه‌های مکنده داده با روکش اپلیکیشن سلامت روان عمل می‌کنند. “

به عبارت دیگر:

گرگی در لباس میش”

منبع : theverge

محمدجواد حاجی پور
ارسال دیدگاه